:: FoRooM ::
Быстрая и эффективная программа изучения английского языка через интернет для всей семьи и бизнеса с En101!
Понедельник, 25.11.2024, 13:38

Украинская Баннерная Сеть
| Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Silentmidnight  
это любовь?
FionaДата: Воскресенье, 25.03.2007, 04:16 | Сообщение # 1
Гамер
Постов: 71
Статус: Offline
Мне хорошо когда он просто рядом. Мы часами болтаем о высоком и казалось бы ни о чем. У меня "мурашки" бегут по спине, когда Он берет меня за руку или как бы ненароком ложит руку на мое колено. Я с нетерпением жду когда он позвонит, и прислушиваюсь к шагам за дверью. Я умираю от страха что на его пути встретится более смелая, более красивая, более раскованная .. чем я. Но я ведь в первый раз и правда всего боюсь. Да, есь книжки, картинки, кино, но я то живая и это со мной впервые.

Между прошлым и новым заблудиться так просто

SilentmidnightДата: Воскресенье, 25.03.2007, 06:18 | Сообщение # 2
Програмер
Постов: 107
ОО.. поздравляю=) Это здорово.. Только ты не бойся что "на его пути встретится более смелая, более красивая, более раскованная". Запомни сама для себя: Ты-лучшая!! Если ты будешь так думать, то заставишь и всех окружающих думать также.
Удачи!

proftobesДата: Воскресенье, 25.03.2007, 11:33 | Сообщение # 3
Наставник Адміна
Постов: 155
Quote (Fiona)
Я умираю от страха что на его пути встретится более смелая, более красивая, более раскованная .. чем я.

znajesh, je take pon'att'a v ekonomici (mozhe 4ula), "arms race" (zdajet's'a, "gonka ozbrojenn'a" ukrajins'koju). ce koly kozhen z diju4yh osib namagajet's'a napered zastrahuvaty sebe vid neperedba4uvanogo dominuju4ogo hodu supernyka. napryklad, holodna vijna SRSR i USA, jakis' suspil'ni ramky pon'at' "zau4ka" i "duren'", normy smaku i styl'u i t.p.
tak ot, jak na mene, shl'ub (4y shl'ubnyj kontrakt) - ce takyj zhe projav "arms race", koly kozhen - i 4olovik, i druzhyna - bojit's'a, sho inshyj znajde kogos' "KRASH4OGO", i tomu zobov'jazujut' odyn odnogo takoju formal'nist'u (ce navit' zagal'noekonomi4na to4ka zoru na shl'ub, ne lyshe moja...).
tak ot, do 4ogo ja vedu...
Quote (Fiona)
Мне хорошо когда он просто рядом.

tobi dobre - ce vzhe 4udovo.... znajesh, l'udy rozhod'at's'a, golovne vmity jih vidpuskaty. ja ne pro te, sho vy obov'jazkovo rozstanetes'. prosto nasolodzhujs'a mytt'u! nasolodzhujs'a tym, sho majesh. ja vpevnenyj, vin tak samo bojit's'a, jaksho jogo po4utt'a taki zh sh4yri, jak i tvoji. kohann'a - ce shos' nad ekonomikoju i nad "arms race"! tomu jaksho ty kohajesh (mozhlyvo, ce she ne kohann'a, a zakohanist' 4y prosto zahoplenist' - tobi vyrishuvaty, vlasne, tobi vid4uvaty), to daj SOBI vid4uty vs'u bezkorysnist' i samodostatnist' kohann'a. nasolodzhujs'a tym, sho TY kohajesh, nasolodzhujs'a tym, sho TY mozhesh daruvaty teplo i ba4ysh teplo v inshyh, nasolodzhujs'a tym, sho TY NEPUSTA...

a vidnosno strahu... my vsi bojimos'. jaksho tobi potribne jakes' strahuvann'a, to ce prosto ekonomika - a vidtak ne kohann'a. jaksho zh ty prosto bojishs'a odnogo dn'a vid4uty, sho ty pusta, bo tyh vsih dzherel nasolody vzhe nema... to... tak zi vsima.
prosto ne roby pospishnyh vysnovkiv i v4ynkiv.... i, Let The Force Be with You smile

maybe i'm going blind...
Fly away home!

Post edited by proftobes - Воскресенье, 25.03.2007, 11:36

ANASTAZI15Дата: Воскресенье, 25.03.2007, 15:09 | Сообщение # 4
Програмер
Постов: 127
Fiona, Та чого ж ти така не смілива? КЕРУЙ своїми відношеннями з НИМ-і буде усе добре...Або не буде-якщо заартачиться- все, що не стається у нашому віці-тільки на краще-навіть, якщо розійдетесь!
Ніколи не йди як вівця на заклання у нього на повідку...навіть якщо серц2ю буде боляче! щоб потім-не жалкувати! biggrin

вероломный Ангел________--
Мужчина тем больше уверен в женской отличности, чем он глупее...

FionaДата: Воскресенье, 25.03.2007, 23:12 | Сообщение # 5
Гамер
Три часа простояли в обнимку в парадном. Я уткнулась носом в его плече и боя лась пошевелится. Он плотно скрестил руки у меня за спиной и тоже не шевелился. Нам просто хорошо было рядом. Скоро родители на две недели улетают в Египет. Меня поручат бывшей няне (она живет в нашем парадном) и я обязательно приглашу его в гости.

Добавлено (25.03.2007, 15:12)
---------------------------------------------
proftobes, а как понять что эта любовь безкорыстна и самодостаточна? а если я принимаю желаеме за действительность?

proftobesДата: Понедельник, 26.03.2007, 00:55 | Сообщение # 6
Наставник Адміна
Quote (Fiona)
proftobes, а как понять что эта любовь безкорыстна и самодостаточна? а если я принимаю желаеме за действительность?

не "если", а таки сприймаєш... ми всі бачимо виключно те, що хочемо бачити...
як зрозуміти? - не треба розуміти... треба просто відчути... як відчути? - ох, якби я знав... думаю, для кожного це особисто. я ще не мав такого досвіду - ні з розумінням чи відчуттям, ні з безкорисним коханням... (власне, "кохання" включає в себе безкорисність, так шо якшо почуття корисне, то це просто похіть...) тому це для мене чиста теорія...

щоб шось побачити розумом - "зри в корень!" - себто дивись на мотиви і наміри... але то завжди виключно те, що ми хочемо бачити...

maybe i'm going blind...
Fly away home!

Post edited by proftobes - Понедельник, 26.03.2007, 00:58

FionaДата: Понедельник, 26.03.2007, 10:41 | Сообщение # 7
Гамер
proftobes, тебе всегда все понятно? вся жизнь по полочкам, на черное и белое? а мне кажется что человек сам себя до конца не знает, не говоря уже о других... ты наверное "отличник" по жизни, и всегда знаешь,как правильно. Но это твоё "правильно", а сточки зрения другого человека может быть и нет, как быть у человека должно быть право на ошибку

proftobesДата: Понедельник, 26.03.2007, 12:56 | Сообщение # 8
Наставник Адміна
Quote (Fiona)
ты наверное "отличник" по жизни, и всегда знаешь,как правильно. Но это твоё "правильно", а сточки зрения другого человека может быть и нет, как быть у человека должно быть право на ошибку

хахаха! ні, між білим і чорним є ще до біса різних відтінків! а скільки точніше - повний спектр, навіть невидимий! happy

ти не в праві робити якийсь висновок про мою життєву позицію, мої проблеми і переживання, про моє життя взагалі, нічого не знаючи.

ти мене запитала - я відповів. це зовсім не означає, шо я вважаю цю відповідь правильною і не визнаю інших. що ж тоді - мовчати, аби не зачепити "другого человека"? чи що ти збиралась прочитати? от тобі відповідь, не подобається - я і не змушую. ні, може я і не зрозумів, може початково ти не хотіла відповіді, а просто мала намір дати людям почитати про власні сумніви... ну, тоді перепрошую, що своїм транслітом перебив чарівну мить. більше не буду.

і ми на разі не говоримо про те, як я бачу світ, що в мене всередині, які в мене питання і які на них відповіді, що мені зрозуміло і що я знаю.

maybe i'm going blind...
Fly away home!

Post edited by proftobes - Понедельник, 26.03.2007, 13:24

TanjysikДата: Понедельник, 26.03.2007, 13:37 | Сообщение # 9
Чайник
Постов: 4
Fiona, це чудово,що ти таке відчуваєш smile . Я тебе теж вітаю smile . Але не слід так поспішати з розвитком стосунків (може,ти й не поспішаєш, то тільки мені так здається,бо я не знаю всієї ситуації). Я думаю, що найкращий індикатор для стосунків - це час. Пізніше ти зрозумієш,чи кохаєш того хлопця насправді.

ANASTAZI15Дата: Вторник, 27.03.2007, 10:48 | Сообщение # 10
Програмер
Постов: 127
Fiona, Ти впевнена,що це-ВІН???? Ти хочеш народити йому дітей7
готова все життя прати його брудні шкарпетки, чекати зроботи, а коли він приповзе п"яний і обриганий- помити і покласти в ліжко? НЕ гидко???Якщо ні тоді це-любов!
Рахуй-ЦЕ_САМИЙ ПРОСТИЙ ТЕСТ_ та це людина чи ні!
Якщо боїшся-що краща його вкраде- давай спровокуємо його -перевіримо!
Якщо поведеться-то нащо він такий...
"Ліжком" ще ніхто нікого не втримав!Он мої знайомі -на ВСЕ згідні, тіль щоб я поряд була...і ніхто нічого не вимагає- бо це буде його остання вимога! Я так кажу!

Та й ,якщо він тебе справді кохає і жаліє-є багато методів- як це питання обійти так, щоб"вівці були цілі, і вовки ситі:):):)(інших...видів сексу!)

НЕ БІГАЙ СИЛЬНО ЗА НИМ! Це подобається тільки слабакам... wink

вероломный Ангел________--
Мужчина тем больше уверен в женской отличности, чем он глупее...

FionaДата: Вторник, 27.03.2007, 22:43 | Сообщение # 11
Гамер
ни за кем я не бегаю и причем тут грязные носки?
и ничего такого от меня он не требует просто мы разные но нам хорошо вместе.
девочка из рафинированой семьи и мальчишка который сам складывает свою жизнь.

ANASTAZI15, а про "багато методів- як це питання обійти так, щоб"вівці були цілі, і вовки ситі:):):)(інших...видів сексу!)" мы еще поговорим если не возражаешь

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 48

Друзья сайта

Чат

Статистика
Быстрая и эффективная программа изучения английского языка через интернет для всей семьи и бизнеса с En101!
Обмен ссылками
Copyright by dark Estariol © 2007