Флейм-чат
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 12:03 | Сообщение # 46 |
Наставник Адміна
Постов: 155
Статус: Offline
| Quote (ANASTAZI15) | Я ВЧУСЬ У 145-ОМУ Ф- МАТ ЛІЦЕЇ! | ну я ж і казав, що не з фізмату... примітка: 145-ий ф-мат ліцей - це просто 145-ий... а Фізмат - це Український фізико-математичний ліцей Київського національного університету імені славетного сина українського народу Тараса Шевченка (чшшш... розслабся... ви його називаєте муфляндією, а фізматівців - муфлонами. я знаю і не ображаюсь - я горжусь тим, що я Муфлон, якого поважають, бояться, і якому заздрять) а відносно дівчат наш директор казав, що вони потрібні лише для того, щоб хлопці голими не ходили... 
maybe i'm going blind... Fly away home!
Post edited by proftobes - Пятница, 06.04.2007, 12:03 |
|
| |
ANASTAZI15 | Дата: Пятница, 06.04.2007, 12:28 | Сообщение # 47 |
Програмер
Постов: 127
| proftobes, Ну ,ЗАРАЗА ти така Вб"ю і з"їм!!! Ти подивись , як він про дівчат?! "Щоб хлопці голими не ходили!" Ох , попався б ти мені в руки!!!
вероломный Ангел________-- Мужчина тем больше уверен в женской отличности, чем он глупее...
|
|
| |
defuz | Дата: Пятница, 06.04.2007, 14:21 | Сообщение # 48 |
Злобный админ
Постов: 200
| Quote (ANASTAZI15) | А директор заявив - що дівчата прийшли -дуже красиві- давно такого небачив | Да.... а вот наш дрек сказал, что девушки в физмате нужны только для того, что-бы пацаны в столовую в семейках не ходили... (Цитата...) И это на собрание всех физматовцев!
Быстрое и эффективное изучение английского языка для всей семьи и бизнеса. Деловой английский. Английский on line. Выучить английский через интернет
|
|
| |
ANASTAZI15 | Дата: Пятница, 06.04.2007, 15:05 | Сообщение # 49 |
Програмер
| defuz, ____________-А директор заявив - що дівчата прийшли -дуже красиві- давно такого небачив Да.... а вот наш дрек сказал, что девушки в физмате нужны только для того, что-бы пацаны в столовую в семейках не ходили... (Цитата...) И это на собрание всех физматовцев! _____________________________________-************************* "Ну , Заяц, НУ погоди!!!!!!!!!!!!!!1" Ты ж за что так девченок не любишь???? Вот освободишься-встречу и задушу длиннющимиНОГАМИ !%) Вы че так над девченками издеваетесь??А??? А вам, между прочим- на нас жениться! И жить с нами!!!  Добавлено (06.04.2007, 15:05) --------------------------------------------- proftobes, Кстати-145-Й лицей- это старый ф-мат интернат(при СОВКАХ)!!!- самый лучший был...( на ШОта Руставели 36-напротив дворца спорта) ТРАДИЦИИ_ДА И УЧИТЕЛЯ_ остались прежние! И у нас-не колются, не пьют...так что не надо ля-ля!!! 
вероломный Ангел________-- Мужчина тем больше уверен в женской отличности, чем он глупее...
|
|
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 15:27 | Сообщение # 50 |
Наставник Адміна
| ги, а Фізмат один з перших в союзі був (точніше, один з трьох перших, заснованих одночасно)... якщо подивитись на статистику олімпіадного і турнірного руху, то Фізмат ще минулого року в Україні був першим (повір, це точно ). думаю, цього року не гірше... от вернеться defuz - запитаємо... і в нас теж не колються! (ну добре, добре, не кололись! а зараз як, defuz, Lex! що, невже вже наркомани завелись?) а п'ють всюди... в вас, може, в школі не п'ють, бо відразу після уроків кудись йдуть... та ти не злись, я нічого не маю проти 145... навпаки, в мене склалося лише позитивне враження. і якщо я колись за когось переживав на олімпіадах - то це за 145 
|
|
| |
defuz | Дата: Пятница, 06.04.2007, 15:56 | Сообщение # 51 |
Злобный админ
| Quote (ANASTAZI15) | "Ну , Заяц, НУ погоди!!!!!!!!!!!!!!1"Ты ж за что так девченок не любишь????Вот освободишься-встречу и задушу длиннющимиНОГАМИ !%) | Уже не дождусь... Quote (ANASTAZI15) | А вам, между прочим- на нас жениться! И жить с нами!!! | Слушай, я и забыл! Аж страшно стало Quote (ANASTAZI15) | Кстати-145-Й лицей- это старый ф-мат интернат(при СОВКАХ)!!!- самый лучший был...( | Ну-ну... Quote (proftobes) | ги, а Фізмат один з перших в союзі був (точніше, один з трьох перших, заснованих одночасно)... | да-да-да
Быстрое и эффективное изучение английского языка для всей семьи и бизнеса. Деловой английский. Английский on line. Выучить английский через интернет
|
|
| |
defuz | Дата: Пятница, 06.04.2007, 16:00 | Сообщение # 52 |
Злобный админ
| Quote (proftobes) | а відносно дівчат наш директор казав, що вони потрібні лише для того, щоб хлопці голими не ходили... | Quote (defuz) | Да.... а вот наш дрек сказал, что девушки в физмате нужны только для того, что-бы пацаны в столовую в семейках не ходили... | Я невидел, что ты это написал.... proftobes, Все таки не зря мы с тобой целый год на соседних в смысле в соседних комнатах спали...
|
|
| |
ANASTAZI15 | Дата: Пятница, 06.04.2007, 16:08 | Сообщение # 53 |
Програмер
| defuz,*************Quote (ANASTAZI15) "Ну , Заяц, НУ погоди!!!!!!!!!!!!!!1"Ты ж за что так девченок не любишь????Вот освободишься-встречу и задушу длиннющимиНОГАМИ !%) Уже не дождусь... ************************************ Будешь пакости на девченок говорить---таки дождешься!!!  Добавлено (06.04.2007, 16:08) --------------------------------------------- defuz, А вам, между прочим- на нас жениться! И жить с нами!!! Слушай, я и забыл! Аж страшно стало ************************** АГА! А прикинь- если такая стервочка, как я-попадется 
|
|
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 16:45 | Сообщение # 54 |
Наставник Адміна
| Quote (ANASTAZI15) | А прикинь- если такая стервочка, как я-попадется | а то ідеал української жінки: щоб із перцем була! 
Post edited by proftobes - Пятница, 06.04.2007, 16:46 |
|
| |
ANASTAZI15 | Дата: Пятница, 06.04.2007, 16:49 | Сообщение # 55 |
Програмер
| proftobes, Нє, а якщо серйозно- ви що- рахуєте-що всі дівчата- тупі????
|
|
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 17:08 | Сообщение # 56 |
Наставник Адміна
| Quote (ANASTAZI15) | ви що- рахуєте-що всі дівчата- тупі???? | хахаха! от бач, я би зараз написав нецензурщину з приводу даного питання... але поведуся чемно - завтра субота, потім Великдень, тож настрій в мене преспокійний по-перше, фразу сказав не я і не defuz, а наш директор. по-друге, не всі дівчата розумні. по-третє, серед female дійсно менше науковців (в області точних наук). (зараз з цього приводу навіть дуже цікава ситуація- провідні наукові заклади радісніше приймають на роботу жінок... типу аби не було статевої дискримінації...) четверте ("по-четверте" якось не звучить...): в зв'язку з ІСТОРИЧНИМ минулим жінки (дівчата) самі вважають себе такими, які потребують захисту чоловіків і ставлять на вищі рівні уваги фактори, що додають "форсу", більш занепокоєні питаннями шлюбу і принца на білому коні. але при цьому вони не визнають даного факту і граються в "правильних" "феміністок". в сумі це дає дуже непередбачувану і нелогічну поведінку дівчат... до цього пункту додам фразу, яка, думаю, допоможе його зрозуміти:отак я ВПЕРШЕ втратила невинність... все вищесказане не відноситься до всіх дівчат, не характеризує їх як "поганих" і не ставить хлопців на вищий рівень розвитку, будь то інтелектуальний чи ще якийсь...
Post edited by proftobes - Пятница, 06.04.2007, 17:33 |
|
| |
defuz | Дата: Пятница, 06.04.2007, 17:27 | Сообщение # 57 |
Злобный админ
| Quote (proftobes) | ...все вищесказане не відноситься до всіх дівчат, не характеризує їх як "поганих" і не ставить хлопців на вищий рівень розвитку, будь то інтелектуальний чи ще якийсь... | Амінь!
|
|
| |
ANASTAZI15 | Дата: Пятница, 06.04.2007, 17:51 | Сообщение # 58 |
Програмер
| proftobes, ну що ти мелеш таку дурню??? 1),Існують не тільки точні науки! 2) Дівчата стають жінками- і часто кар"єра обривається з народженням дитини!(бо ЇЇ(дитину) треба жкомусь доглядати) 3) Бізнес -вумен---дуууже часто--одинокі і бездітні-читай-даремно життя прожили!(ПЕРЕДАЧУ БАЧИЛА ПРО ТЕЛЕБАЧЕННЯ-ДЛЯ ПРИКЛАДУ-усі ведУЧІ- І ТД ІТ П -РОЗЛУЧЕНІ, половина із них- бездітні!!!) 4) Науковці- мааало заробляють-а в світлі розлучень- весь тягар по вихованню дитини падає на жінку!Тому жінки ідуть на роботу -де можна реально і сьогодні заробити грошей-бо дитина не буде чекати на примарне "завтра"їй усе необхідно-сьогодні-і зараз! 5) І на дідька мені потрібен такий розумник, який не може утримувати сім"ю!Такі-НІКОМУ НЕ ПОТРІБНІ!І принци такі -не потрібні...Я сама- принцесою буду! 6) Якщо я вивчу де-кілька мов- тоя стюардесою на "загранці" буду заробляти у 3 рази більше, чим програмер!!!! 7) Але, оскільки я рахую, що повинна знати багато- тому і вчусь у ф-м 145,І повинна бути розвинута різносторонньо- а не тільки--програми ...програми... 8)Я по складу характеру-лідер! І такою була завжди-тому не дам життю себе підімнути"Не мытьем-так катаньем-"Але свого доб"юся!І методи для мене- не дуже важливі!  Добавлено (06.04.2007, 17:47) --------------------------------------------- defuz, Я те покажу-Аминь! у него-видители! Добавлено (06.04.2007, 17:51) --------------------------------------------- proftobes, Багато науковців не можуть утримувати навіть себе!!!зато-розумніііі- клейма нема деставити! Гроші правлять світом! от!!
|
|
| |
defuz | Дата: Пятница, 06.04.2007, 17:59 | Сообщение # 59 |
Злобный админ
| Quote (ANASTAZI15) | 1),Існують не тільки точні науки! | Да! Вот представь, proftobes, ANASTAZI15 - философ! Quote (ANASTAZI15) | 4) Науковці- мааало заробляють-а | $400 000 ... мало? Quote (ANASTAZI15) | І на дідька мені потрібен такий розумник, який не може утримувати сім"ю!Такі-НІКОМУ НЕ ПОТРІБНІ!І принци такі -не потрібні...Я сама- принцесою буду! | Да я представляю, ANASTAZI15 с ДЛИНЮЩЩЩИМИ ногами (тип всех ними душит),в платье принцесы (тип золушка), в очках и с лысиной (тип филосов), ведет телепередачу (тип видущая), и втирает всем что она - лидер, поэтому будет вылавливать всех голых пацанов, душить их длинющими ногами а потом съедать! (Фраза полностью состоит из высказываний, а также выводов из высказываний некой ANASTAZI15) ... Как сказал один мой друг... "без стьобу" P.S: слово понравилось...
|
|
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 18:03 | Сообщение # 60 |
Наставник Адміна
| Quote (ANASTAZI15) | proftobes, ну що ти мелеш таку дурню??? | ця фраза власне і продемонструвала все, що я хотів висловити. якщо мова йде про те, що жінки не стають науковцями лише тому, що не хочуть - ТО ВОНИ ДУЖЕ РОЗУМНІ. до чого тут діти? і заміжність? ми ж говоримо суто про інтелект і реакцію на навколишні події у дівчат. прочитай, please, приписку внизу до мого посту, там де "все вищесказане"... merci Добавлено (06.04.2007, 18:03) --------------------------------------------- а відносно точних наук - я не сперечаюсь. існують і неточні. але мова, здається, йшла про фізмат... і тоді бажано було б сказати, що мається на увазі під словом "тупий" Добавлено (06.04.2007, 18:20) --------------------------------------------- а гроші правлять виключно тою частиною світу, яка вважає себе чогось вартою - яка себе високо оцінює, чим і вселяє владу оцінення і одиниць оцінки... насправді ж, якщо панове бажають оцінки, то "Каждый человек стоит столько, сколько он сделал, минус тщеславие."
Post edited by proftobes - Пятница, 06.04.2007, 18:24 |
|
| |
Украинская Баннерная Сеть
|