Кто чего хочет?
|
|
defuz | Дата: Пятница, 06.04.2007, 19:30 | Сообщение # 1 |
Злобный админ
Постов: 200
Статус: Offline
| Я имею ввиду не то, кто как и что хочет добится, а то, кто КАК хочет жить. Пример: На одиноком безлюдном острове или ездить помиру ну и т.д. ... Только поконкретней... Хм... а я потом выскажусь.... ок, prof.TobeS?
Быстрое и эффективное изучение английского языка для всей семьи и бизнеса. Деловой английский. Английский on line. Выучить английский через интернет
|
|
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 19:41 | Сообщение # 2 |
Наставник Адміна
Постов: 155
| угу... нехай ANASTAZI15 приклад подає.... чи й де вперед... а я поки подумаю... і пишеться prof. tobes - все з маленької... це типу новий стиль! Добавлено (06.04.2007, 19:41) ---------------------------------------------
Quote (ANASTAZI15) | ДА ЕЩЕ КАКАЯ СУКА!!! СДАЛА ВСЕХ!!!ЧТОБ ДОСТИЧЬ ЦЕЛИ! И муж ее-теперь под ее дудку пляшет...вместе со свекром!Ия так хочу!!!Поэтому прытаюсь что-то делать-не так как все-плыть за течением!!! Это -тебе!!!за то, что понял...А то идеалисты- задолбали!!! | а що, так багато ідеалістів? і що дійсно так задовбують? чим? і що вони такі погані? да в принципі і я хочу, щоб чоловік і свекор тимошенко під мою дудку грали - а чо, непогано було б...
maybe i'm going blind... Fly away home!
|
|
| |
ANASTAZI15 | Дата: Пятница, 06.04.2007, 19:51 | Сообщение # 3 |
Програмер
Постов: 127
| defuz,Лаадно-я привыкла делать первые шаги...сама... 1)Окончить Универ-открыть фирму...(по методу Тимошенко) Если че сама не догоню--Найму умных- соберу классную команду!!! 2)Втюхаться на чужую фирму- попытаться отнять(если раньше не убьют-)экономическими методами!!!-ТИПА_ЭЛИТА _ЦЕНТР!и смотаться- забугор! 3) ПРОСТО_смотаться за границу9уже с образованием!)-( выучив-3-4языка) Желательно- Швейцария---(не получится -нормально устроиться- фиктивный брак!!!а это уже- право на работу!!!)
вероломный Ангел________-- Мужчина тем больше уверен в женской отличности, чем он глупее...
|
|
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 19:58 | Сообщение # 4 |
Наставник Адміна
| ANASTAZI15, ти ж якось згадувала, що закохатись хочеш... то коли, в який пункт вставити?
|
|
| |
ANASTAZI15 | Дата: Пятница, 06.04.2007, 19:58 | Сообщение # 5 |
Програмер
| proftobes, і той, хто належить до стюардес, ніколи не зрозуміє того, хто не одружений до 40 і живе в кімнаті в гуртожитку,*********************************************** ну ІІІІІІІІІІІІІ?????????????7ВІН НЕ ВИРОСТИВ ДІТЕЙ-НІКОМУ НІЧОГО ПОГАНОГО НЕ ЗРОБИВ---АЛЕ Й ХОРОШОГО... бЕЗВОЛЬНА ЛЮДИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!! при цьому будучи професором фіз-мат наук... в кожного свій рівень достатності, до того ж в різних пот. полях..********************************************************************. і кому потрібно_ таке життя!!!
вероломный Ангел________-- Мужчина тем больше уверен в женской отличности, чем он глупее...
|
|
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 20:02 | Сообщение # 6 |
Наставник Адміна
| ну не тобі... факт. а йому, значить, потрібне. в кожного своя правда. і тут не треба казати, що він неправий. головне, щоб був щасливим... я не знаю, щасливі такі люди, чи ні, але не треба розцінювати ідеали всіх як свої власні, а людей, для яких капітал міряється не так як для тимошенко - призирливо називати ідеалістами...
|
|
| |
ANASTAZI15 | Дата: Пятница, 06.04.2007, 20:05 | Сообщение # 7 |
Програмер
| proftobes, ANASTAZI15, ти ж якось згадувала, що закохатись хочеш... то коли, в який пункт вставити***************************************************************** нУ І ЗАКОХАЮСЬ....а хто тобі сказав- що мій обранець--буде-тупе убожество і примітивна ницість???? Та я краще сама залишусь!!!! чим найду собі якогось тупого воділу.... Я поважаю розум- але й волю і силу характеру!!! Я знаю---принцами деякі -народжуються! але-краще - роздивитись його -коли він-ще тільки на шляху до перемоги---і стати його подругою!!!А для цього- повине бути-сильний характер!
|
|
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 20:09 | Сообщение # 8 |
Наставник Адміна
| ага, тобто фіктивний шлюб (пункт 3) - це вже дуже запасний варіант, так?
|
|
| |
ANASTAZI15 | Дата: Пятница, 06.04.2007, 20:30 | Сообщение # 9 |
Програмер
| proftobes, фіктивний шлюб---за нього доведеться платити гроші-зароблені МНОЮ-гроші-мене це більш влаштовує-Чим "продавати себе" якомусь багатію...( це я про наших- що просто тупо за гроші- без почуттів -виходять заміж!)************************************************************************** але-краще - роздивитись його -коли він-ще тільки на шляху до перемоги---і стати його подругою!!!А для цього- повине бути-сильний характер!!!!У нього!!!!!) саме головне- побачити цю іскру в людині!! ************************************************** А чому б собі не найти пару до душі і схожу в думках про життєвий шлях???? БО.коли вже сам чогось досягне- а тебе не було поруч---ніколи тебе не оцінить..а може й ні... Добавлено (06.04.2007, 20:30) --------------------------------------------- proftobes, ПРОСТО_смотаться за границу9уже с образованием!)-( выучив-3-4языка) Желательно- Швейцария---(не получится -нормально устроиться- фиктивный брак!!!************************************************************************************* А коли змиюсь- то і свого "унікума"- не забуду!!!БО там -він дійсно- реалізується і заробить гроші!!! І не буде в 40 років в общазі!!! Для досягнення - мети(повторююсь) всі методи- хороші!!!
|
|
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 20:48 | Сообщение # 10 |
Наставник Адміна
| Quote (ANASTAZI15) | Для досягнення - мети(повторююсь) всі методи- хороші!!! | +5 просто цілі в людей різні. чи ти так не думаєш?
|
|
| |
ANASTAZI15 | Дата: Пятница, 06.04.2007, 20:53 | Сообщение # 11 |
Програмер
| proftobes, а чого хочеш ти??? Так і не сказав!!!
|
|
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 21:04 | Сообщение # 12 |
Наставник Адміна
| ну так згодна? хахаха... All I want is a warm bed and a kind word and... unlimited power! то був типу жарт. а якщо серйозно, і глобально за життя, то я багато хочу. і якщо бути відвертим, то головне: зробити якесь відкриття (поки що думаю про фізику, але...), написати книгу/книги, виставляти свої фотки на виставках, зібрати бенд (джаз-арт-рок) і виступати з ним і... (стати Народним депутатом (ну або міністром... е-е... з питань культури) ) це те, що тут питається - в плані самореалізації.
Post edited by proftobes - Пятница, 06.04.2007, 21:06 |
|
| |
Lex | Дата: Пятница, 06.04.2007, 21:22 | Сообщение # 13 |
Гамер
Постов: 85
| Quote (defuz) | кто КАК хочет жить. | 1.Выучиться 6 курсов на кубике(перед этим поступить) 2.Жениться 3.После 40 лет жить гдето возле моря спокойненько 4.Помереть как все нормальные люди
.NET - руль, но он пока не окупил все прошлые грехи Microsoft!
|
|
| |
ANASTAZI15 | Дата: Пятница, 06.04.2007, 21:22 | Сообщение # 14 |
Програмер
| proftobes, Ти -невиправний мрІйник!!!крісло депутата- це мільйони... за бугром - можна заробити горші- і жити достойно... Міністр культури---бувший- Оксана Білозір- вона ж коханка--директора "Оболоні"-бо це -престижно-коханку співачку такого рангу мати... А тебе- хто висуне??? Відкриття...ну не знаю-примарно це- на Нобелевську премію- не потягнеш...
|
|
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 21:26 | Сообщение # 15 |
Наставник Адміна
| а забув! ну і звісно ж - побільше потрахатися! Добавлено (06.04.2007, 21:26) ---------------------------------------------
Quote (ANASTAZI15) | Відкриття...ну не знаю-примарно це- на Нобелевську премію- не потягнеш... | хахаха! я не згадував про нобеля... люди, які його отримують ніколи не ставлять це собі за ціль - на те він і нобель. та й звідки така впевненість? а відносно депутатів... хто тут казав, що я маленький? ну от, насолоджуюсь дитинством!
|
|
| |