Тематика сайта
|
|
|
|
defuz | Дата: Пятница, 06.04.2007, 14:50 | Сообщение # 1 |
Злобный админ
Постов: 200
Статус: Offline
| Отписыватся о предложениях тематики обязательно, помере добавления преложений, они будут вносится в пункты опроса.
Быстрое и эффективное изучение английского языка для всей семьи и бизнеса. Деловой английский. Английский on line. Выучить английский через интернет
|
|
| |
Silentmidnight | Дата: Пятница, 06.04.2007, 15:03 | Сообщение # 2 |
Програмер
Постов: 107
| Я за изменения, но не за "молодежный портал" чето обыденно слишком
|
|
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 15:18 | Сообщение # 3 |
Наставник Адміна
Постов: 155
| власне мене влаштовує таке вузьке товариство... нє, я не про те, що я не хочу тут нікого бачити. просто на даний момент зареєстровано 30 з лишнім учасників, а активних з них... хм... всього лише 7... якщо тобі важлива статистика, якісь формальні галочки і рейтинги, то до слів "молодежный" і "портал" можеш додати ще і "ультрасовременный", "супермодный", "аццки криатиффный" і т.п... створити побільше тем і зареєструвати на всіх нормальних пошуковиках... але мені більше подобається більш-менш тісне спілкування невеликої кількості людей. тоді це дійсно спілкування, а не осмислений флуд. от поїдеш на респу - ще когось зустрінеш і запросиш... потім може на комплексну в вінницю поїдеш... зараз популярні форуми, де або дуже вузька тематика, або дуже багато порнухи, або де можна щось скачати... а ще ЖЖ... а твій сайт - це для друзів і як твоє хоббі для розвитку власних skills з веб-дизайну... ІМХО
maybe i'm going blind... Fly away home!
Post edited by proftobes - Пятница, 06.04.2007, 15:40 |
|
| |
defuz | Дата: Пятница, 06.04.2007, 15:46 | Сообщение # 4 |
Злобный админ
| Quote (proftobes) | зараз популярні форуми, де або дуже вузька тематика, або дуже багато порнухи, або де можна щось скачати... а ще ЖЖ...а твій сайт - це для друзів і як твоє хоббі для розвитку власних skills з веб-дизайну... ІМХО | да будет так... Quote (proftobes) | ... створити побільше тем і зареєструвати на всіх нормальних пошуковиках... | уже... "як моє хоббі для розвитку власних skills з веб-дизайну... " Quote (Silentmidnight) | Я за изменения, но не за "молодежный портал" чето обыденно слишком | Я имею ввиду тематику, а не название... название если и будет, то что-то типа: Quote (proftobes) | "ультрасовременный", "супермодный", "аццки криатиффный" і т.п... | А как же еще?
Быстрое и эффективное изучение английского языка для всей семьи и бизнеса. Деловой английский. Английский on line. Выучить английский через интернет
|
|
| |
proftobes | Дата: Пятница, 06.04.2007, 16:51 | Сообщение # 5 |
Наставник Адміна
Постов: 155
| АХТУНГ! ОФФТОП! defuz, а ти в список ключових слів proftobes чи prof. tobes написав??? а то так ніхто не знайде те, що шукає... та й на форум не буде сенсу заходити... *да, один в Глеваху, пожалуйста... и V.I.P. - класса!*
maybe i'm going blind... Fly away home!
|
|
| |
defuz | Дата: Пятница, 06.04.2007, 17:41 | Сообщение # 6 |
Злобный админ
| Quote (proftobes) | а ти в список ключових слів proftobes чи prof. tobes написав??? а то так ніхто не знайде те, що шукає... та й на форум не буде сенсу заходити... | Нет, не подумал.... добавить? Кстате, если добавлю, количество посетителей увеличится в 2 раза, так что я подумаю...
|
|
| |
Lex | Дата: Пятница, 06.04.2007, 21:16 | Сообщение # 7 |
Гамер
Постов: 85
| Я думаю не имеет смысла чтото делать с тематикой - она сама обозначится, соответственно интересам людей, главное флуд удалять и наказывать особо увлекающихся
.NET - руль, но он пока не окупил все прошлые грехи Microsoft!
|
|
| |
ANASTAZI15 | Дата: Суббота, 07.04.2007, 11:42 | Сообщение # 8 |
Програмер
Постов: 127
| proftobes, власне мене влаштовує таке вузьке товариство... нє, я не про те, що я не хочу тут нікого бачити а МЕНЕ--НІ!!! Я люблю різнобічність! І -ніяких вузьких товариств!
вероломный Ангел________-- Мужчина тем больше уверен в женской отличности, чем он глупее...
|
|
| |