proftobes | Дата: Воскресенье, 29.04.2007, 21:57 | Сообщение # 46 |
Наставник Адміна
Постов: 155
Статус: Offline
| Quote (ANASTAZI15) | Чим кут в 45 градусів вимірювати будеш? | кут 45 міряється елементарно без приладів. думав, учні 145-го мали вміти Quote (ANASTAZI15) | Влаштую амністію...Але чому тільки в червні? | тому що раніше я точно не захочу Quote (ANASTAZI15) | з твоїм- то світосприйнятттям-ЯК ТИ ЦІ САМІ СЛОВА СКАЖЕШ МЕНІ В ЛИЦЕ7 | з моїм-то світосприйняттям, я і не збирався це ТОБІ говорити. якщо спроба НАПИСАТИ ТОБІ приємне розцінюється ТОБОЮ ж як неймовірна сексуальна зацікавленість тією самою ТВОЄЮ особою, то я змушений ТЕБЕ розчарувати ("ТИ" пишу великими, щоб вкотре підкреслити винятковість саме нашої ситуації) Quote (ANASTAZI15) | Та ти взагалі- реала боїшся! | та невже? ти прямо як Кашпіровський... може, тобі вислати фотку і ти вилікуєш від реалофобії? Quote (ANASTAZI15) | Ржу - не магу!!!!!!!!!1 | краще смійся - так природніше і естетичніше Quote (ANASTAZI15) | Я собі поставила планку-і нижче неї не опускаюсь! | та я вірю... на чомусь же дійсно треба сидіти... Quote (ANASTAZI15) | У них є ціль, яскраве життя, гроші і прихильники. | так а може розкажеш, яка ж в них така ціль...? Quote (ANASTAZI15) | Вони- хижаки , які полюють на все саме цікаве, вони незалежні. | якщо "хижаки незалежні", то почитай зоологію... бо мені ти все одно не повіриш. а якщо ти не це конкретно мала на увазі, то або висловлюйся абсолютно точно, або не придирайся до слів інших (в останньому випадку твої слова, принаймні, будуть співпадати з твоїми діями (в межах даного форуму)).
maybe i'm going blind... Fly away home!
Post edited by proftobes - Воскресенье, 29.04.2007, 22:14 |
|
| |
ANASTAZI15 | Дата: Пятница, 04.05.2007, 10:47 | Сообщение # 47 |
Програмер
Постов: 127
Статус: Offline
| Quote (proftobes) | кут 45 міряється елементарно без приладів. думав, учні 145-го мали вміти Quote (ANASTAZI15) Влаштую амністію...Але чому тільки в червні? тому що раніше я точно не захочу Quote (ANASTAZI15) з твоїм- то світосприйнятттям-ЯК ТИ ЦІ САМІ СЛОВА СКАЖЕШ МЕНІ В ЛИЦЕ7 з моїм-то світосприйняттям, я і не збирався це ТОБІ говорити. якщо спроба НАПИСАТИ ТОБІ приємне розцінюється ТОБОЮ ж як неймовірна сексуальна зацікавленість тією самою ТВОЄЮ особою, то я змушений ТЕБЕ розчарувати ("ТИ" пишу великими, щоб вкотре підкреслити винятковість саме нашої ситуації) Quote (ANASTAZI15) Та ти взагалі- реала боїшся! | Ні , Петрашик,я тебе таки не розумію- як на жінок гнати пургу - так -будь-ласка! А як сприймати критику в бік чоловіків- так зразу рогами упираєшся! Будь добріший! Амністію влаштуй... І , взагалі- куди дівся Дефуз? НЕ знаєш? Я уже скучила... Та ще ці екзамени на носі... ДО УФМЛа таки поступати - булду...навіть якщо рік втрачу...
вероломный Ангел________-- Мужчина тем больше уверен в женской отличности, чем он глупее...
|
|
| |